دستگاه وکیوم بسته بندی
شرح دستگاه وکیوم بسته بندی :
دستگاه وکیوم بسته بندی برای بسته بندی محصولات گوشتی، غذاهای دریایی، داروها، وسایل الکتریکی، سخت افزارها، وسایل پزشکی و غیره بسیار مناسب می باشند. سیستم این ماشین ها میکروپروسسوری است و عملکرد بسته بندی آنها بسیار عالی می باشد. طراحی محکم و سخت ابزارهای اندازه گیری آن، صفحه نمایش دیجیتال و سیستم حفاظتی الکتریکی آن باعث عملکرد بهتر و ایمن بودن آن شده است. دستگاه وکیوم بسته بندی که در اینجا انواع آن را پیشنهاد می دهیم با عملکردی آسان، کم هزینه و با مصرف کم انرژی در مدل های مختلف و با کارکرد های گوناگون در دسترس می باشند.
انواع دستگاه وکیوم بسته بندی :
*دستگاه وکیوم تک کابین :
دستگاه وکیوم تک کابین تمام عملیات وکیوم، انتشار گاز، دوخت، خنک کردن و تخلیه گاز را به طور خودکار انجام می دهد. محصولاتی که با این دستگاه بسته بندی می شوند اکسیده نمی شوند، حشره و یا رطوبت به آنها نفوذ نمی کند به همین دلیل برای مدت زمان طولانی این محصولات تازه باقی می مانند.به عبارت دیگر با وکیوم کردن محصولات غذایی طول عمر آن ها نسبت به حالت غیر وکیوم به میزان دو برابر افزایش پیدا می کند و اگر گاز هم به داخل بسته تزریق شود باز هم ماندگاری محصول به میزان قابل توجهی بالاتر خواهد رفت.اما نمی توانیم به طور کلی میزان دقیقی جهت افزایش مدت زمان ماندگاری اعلام کنیم چرا که محصولات با هم متفاوت می باشند.این میزان ماندگاری علاوه بر نوع محصول به نوع گاز تزریق شده نیز بستگی دارد.به عنوان مثال لوبیای پخته در دمای معمولی بعد از وکیوم و تزریق گاز به مدت چند سال سالم باقی می ماند اما این میزان در محصولات گوشتی کاملا متفاوت و بسیار کمتر است و لذا اینکه بعد از وکیوم هم باید در دمای سرد نگه داری شوند.